Retail

Kassasysteem FirstMag voor groot- of kleinhandel

U bent op zoek naar een winkelkassa of een kassasysteem voor uw groot- of kleinhandel? Eureka Solutions biedt aan iedereen een brede waaier van winkel kassasystemen aan. Uiteraard vertrekken wij, op basis van uw wensen en na een grondige analyse, om het beste kassasysteem voor uw handel samen te stellen.

Eureka Solutions ontwikkelt en ondersteunt sinds jaren kassasystemen op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Dankzij onze ruime ervaring en de input van onze vele klanten in allerlei sectoren is Eureka Solutions uitgegroeid tot dé vaste referentie in winkelkassasystemen.

Door onze ontwikkeling slagen wij er in om de toepassing steeds up-to-date te houden met de laatste nieuwe technologie en ontwikkelingen. Daarnaast beschikt Eureka Solutions over een ruime competentie en service mogelijkheden.

Onze kassasystemen van het merk FirstMag zijn voorzien van alle functies, van eenvoudig kassasysteem tot winkel met meerdere kassa’s en het beheer van meerdere filialen en/of franchises.

Waarom zou u een winkelkassa gebruiken? Met de computer kunt u volledig automatische je inventaris via de kassa bijhouden. Of u kunt op uw kassa de omzet per verschillende productgroepen naast elkaar zien, en dus niet met behulp van de papieren strips. Ook het opvolgen en beheren van Uw klanten is inbegrepen.

Maar een winkelkassa betekent ook beveiliging en veiligheid voor uw onderneming. Back-ups zijn zeer eenvoudig te maken waardoor u in geval van een storing gemakkelijk alles kunt herstellen.

Eenvoudige of geautomatiseerd kassasysteem voor uw detailhandel. Een winkelkassa is in vele winkels gewoon een onderdeel van het volledige kassasysteem. Daarom bieden wij u ook een uitgebreid assortiment van accessoires aan:

  • Ticket Printers
  • Weegschaal
  • Scanners
  • Geldladen
  • Kassarollen…

Contactgegevens

Wenst u meer informatie over onze prijzen of de werking en het gebruik van onze producten? Contacteer Eureka Solutions. Wij komen graag bij u langs voor een informerend gesprek en bijhorende offerte.

+32 475 25 84 25

info@eurekasolutions.be