Een kassa kopen voor uw onderneming

Als uitbater van een onderneming zal u vroeg of laat een kassa kopen. Dit klinkt als de simpelste taak die er is, maar er zit meer achter dan veel mensen denken. U moet namelijk denken aan het type kassa, de benodigdheden in het systeem, enzovoort. Met andere woorden: niet ieder kassasysteem is geschikt voor iedere onderneming. Bij Eureka Solutions bieden we verschillende kassasystemen aan voor iedere ondernemer die een kassa wil kopen. Ook gespecialiseerde systemen voor verschillende sectoren kan u hier vinden. Wilt u graag meer weten over de verschillende kassa’s die we u aanbieden? Contacteer ons dan via onze contactpagina! We helpen u graag verder.

Welk kassasysteem past bij uw zaak?

Of u nu een horecazaak, een groothandel of een retail winkel heeft … u zal op een bepaald moment een kassa moeten kopen. Niet alle kassasystemen zijn echter dezelfde. Zo zijn er specifieke systemen ontworpen voor verschillende sectoren. Bij Eureka Solutions bieden we verschillende kassasystemen aan zodat we zo veel mogelijk ondernemers kunnen helpen. Zo vindt u bij ons Modullo Easyshop terug, een systeem dat speciaal is ontworpen voor de horecasector. Werkt u in de retailsector? Dan is FirstMag perfect voor uw zaak. Laat u zeker adviseren over alle mogelijkheden van de beschikbare kassasystemen door een van onze medewerkers. Bij Eureka Solutions vertellen we u namelijk graag meer over alle voordelen die u uit deze systemen kan halen.

Speciale vereisten bij het kopen van een kassa

Bij Eureka Solutions weten we dat een kassa kopen niet zomaar gebeurt. Meestal hangt er een lijstje met verschillende vereisten aan vast waaraan het kassasysteem moet voldoen. Zo zoekt u in de horeca bijvoorbeeld naar een systeem dat voldoet aan de wetgeving omtrent de witte kassa. Ook daarvoor bent u bij Eureka Solutions aan het juiste adres. Bij ons kan u rekenen op:

  • Verregaande expertise rond kassasystemen per sector;
  • De juiste certificaten omtrent de verkoop van kassa’s;
  • Een correcte prijs-kwaliteitverhouding;
  • Soepele oplossingen voor zowel kleine als grote ondernemingen;
  • En een verregaande service en support!

Contacteer ons voor meer informatie!

Wilt u een kassa kopen die perfect aansluit op uw activiteiten? Neem dan zeker contact op met Eureka Solutions! Wij kunnen u helpen het beste systeem uit te zoeken voor uw bedrijf. Ook indien u vragen heeft omtrent dit onderwerp helpen wij u natuurlijk graag verder. U kan ons steeds bereiken via de contactpagina op onze website.

Geïnteresseerd in onze diensten?