Cashdro

Cashdro

Met Cashdro heeft u nooit meer kassaproblemen! Deze kassa biedt uw bedrijf verschillende mogelijkheden en biedt voldoende gebruiksvriendelijkheid. Omdat de Cashdro volledig automatisch is, ervaart u geen verkeerd wisselgeld of onbekende verliezen meer. Cash betalen wordt dus een fluitje van een cent! Daarnaast is deze automatische kassa extreem veilig. Door het stevige materiaal waaruit de Cashdro is gemaakt is hij zo goed als onbreekbaar. Met andere woorden: een veilige kassa die uw werkt vergemakkelijkt! Wilt u meer weten over deze kassa? Dan kan u steeds contact opnemen met Eureka Solutions. Wij helpen u graag verder!

Hoe werkt Cashdro?

Voor u als handelaar is de Cashdro zeer simpel, aangezien hij het gedoe met cashbetalingen van u overneemt. Wanneer uw klanten contant wensen te betalen, kan u ze naar de automatische kassa doorverwijzen. Het cash geld kan in de Cashdro gedeponeerd worden. Hierna berekent de kassa automatisch het terug te geven bedrag, dat aan de klant wordt teruggegeven. Zo gebeuren er geen foutjes meer bij het wisselen. U kan met andere woorden rekenen op de volgende kwaliteiten:

  • Stevig materiaal
  • Vermijd teruggeeffouten
  • Kan verbonden worden met vele kassasystemen
  • En nog veel meer!

De voordelen van Cashdro

Nu u een goed idee heeft van de manier waarop Cashdro werkt, is het goed om te bekijken welke concrete voordelen deze automatische kassa u te bieden heeft. Deze kassa geeft u ruimte om u bezig te houden met het helpen van uw klanten. Dit komt doordat het reken- en wisselwerk uit handen wordt genomen. De machine accepteert al het contantgeld tot biljetten van €500 (exclusief één eurocenten). Het garandeert de hygiëne tijdens de betaling, aangezien u geen contact hoeft te maken met de muntstukken of biljetten. Daarnaast is de kassa enorm veilig dankzij het stevige stalen exterieur en het slimme interieur. Kortom: Cashdro vormt een upgrade voor u én uw zaak!

Contacteer ons voor meer informatie!

Heeft u interesse in een van de Cashdro producten? Neem dan gerust contact op met Eureka Solutions! Wij helpen u graag verder indien u eventuele vragen heeft of indien u een Cashdro kassa wilt aanschaffen. U kan ons bereiken via onze contactpagina.