SumUp

SumUp

Sumup is dé betaalterminal voor de moderne handelaar. Met dit handige apparaat kan u betalingen niet alleen laten uitvoeren met de bankkaart, maar ook met een smartphone. Door uw klanten een breed aanbod aan verschillende betaalopties te bieden, gaat u mee met de tijd en vergroot u niet alleen uw klanttevredenheid, maar ook uw omzet. U kan deze kaartlezer bekomen via Eureka Solutions. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan zeker contact met ons op!

Waarom SumUp gebruiken?

De technologie staat niet stil, dus wij ook niet! Veel handelaars willen graag een kassasysteem dat loopt via de iPad, zoals EasyShop. Natuurlijk is daar ook een kaartlezer voor nodig indien uw klanten niet contact kunnen betalen. SumUp is de ideale aanvulling op uw kassasysteem: deze betaalterminal kan worden aangesloten op uw kassasysteem en is zeer gebruiksvriendelijk. In slechts vijf minuten kan u zich registreren en is uw kaartlezer online. Er komt dus geen papierwerk aan te pas. Daarnaast accepteert SumUp alle bank- en kredietkaarten. Hieronder valt ook:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • Apple Pay
  • En nog veel meer !

Natuurlijk is er een kost verbonden aan de kaartlezer, maar deze is zeer klein. Voor een commissie van slechts 2,75% per transactie geniet u al van SumUp. Vindt u dit nog wat te veel? Dan bent u bij Eureka Solutions aan het juiste adres! Indien u zich via ons voor uw SumUp aanmeldt, betaalt u slechts een commissie van 1,25% op debietkaarten en 1,5% op kredietkaarten. Zeker de moeite dus!

Hoe werkt SumUp?

Wat uw activiteit ook is, SumUp vult uw zaak goed aan. Het vormt namelijk een mobiele betaaloplossing die verbonden is met uw kassasysteem. Het werkt zeer simpel: eerst verbindt u de kaartlezer met het kassasysteem op uw iPad. Wanneer u dan in uw kassasysteem registreert dat er een betaling met de kaart wordt gedaan, communiceert de toepassing dit automatisch naar SumUp. Uw klanten kunnen zo zelf kiezen hoe ze willen betalen: met de kaart, contant, met hun gsm, … Alles kan!

Contacteer ons voor meer informatie!

Wilt u graag meer weten over SumUp en de vele voordelen die deze kaartlezer u en uw klanten biedt? Neem dan contact op met Eureka Solutions! Wij helpen u graag verder met al uw vragen en geven u meer informatie indien u dat wil. U kan ons steeds bereiken via de contactpagina op onze website.