Gespecialiseerde kassasystemen voor de horeca!

Wat is Easyshop voor horeca

Easyshop is een kassasysteem voor de iPad dat perfect aanpasbaar is aan uw behoeften. Met Easyshop kan u uw zaak makkelijk beheren, of het nu gaat om een restaurant, bar, pizzeria, kapsalon, slagerij, bloemenwinkel, etc. Met meer dan 11 jaar ervaring in de retailsector is Easyshop erin geslaagd om een volledig autonoom kassasysteem voor de iPad te creëren dat niet afhankelijk is van een internetconnectie. Easyshop werkt eenvoudig en is mobiel. Of u nu op locatie bent of op de weg: het is makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Bekijk prijslijst Technische specificaties

Een kassa op de iPad

De EasyShop module vormt een volledig kassasysteem voor op de iPad. Dit systeem kan zich perfect aanpassen aan hetgeen wat u nodig heeft in een kassa. U kan daardoor makkelijk uw handelszaak beheren, wat voor zaak u ook heeft. EasyShop heeft een jarenlange ervaring in de retailsector opgebouwd, waardoor het systeem door de jaren heen enkel maar is verbeterd. Zo kan u de module gebruiken zonder een internetaansluiting, wat zeer voordelig is voor u als handelaar. EasyShop is ook makkelijk te gebruiken wanneer u op de baan bent. Hierdoor draagt u alle data rondom uw zaak bij u en kan u steeds de nodige stappen nemen om uw handel te managen.

Bekijk prijslijst

Een complete en efficiënte backoffice

U kan de Easyshopmodule compleet zelf samenstellen naar uw wensen vanuit de iPad-applicatie zonder dat er een internetverbinding aan te pas komt. Het samenstellen van uw kassasysteem is simpel en snel: het duurt slechts enkele minuten om met het systeem te leren werken. Indien u toch vragen heeft staat er een team van specialisten voor u klaar die u telefonisch kan bereiken. Zij kunnen u ook helpen uw kassasysteem samen te stellen op uw iPad.

Kennis is macht, dat weten we allemaal. Daarom kan u alle nodige functionaliteiten terugvinden via de simpele, intuïtieve parameters. Zelfs de meer complexe functies van het systeem vindt u makkelijk terug (denk bijvoorbeeld aan promoties, automatische kortingen, enzovoort.)

Heeft u een probleem met uw iPad? Maakt u zich dan geen zorgen. Wij bewaren uw data in real-time wanneer u bent verbonden met het internet. Daarnaast is het ook mogelijk om manueel uw gegevens op te slaan. Met andere woorden: het is erg gemakkelijk om op eender welk moment te wisselen van materiaal zonder uw producten, financiële cijfers en andere belangrijke informatie kwijt te spelen.

Bekijk prijslijst

De betaalterminal SumUp is de ideale kasregister op uw iPad

Wat uw activiteit ook is, het kassasysteem modullo Easyshop en de mobiele betaalterminal SumUp zijn de ideale accessoires voor uw bedrijf.