Uw oplossing voor Innovatieve kassasystemen in horeca en retail

Kassasysteem FirstMag voor retail

Werkt u in de retail sector en bent u op zoek naar een kassasysteem? Dan kan Eureka Solutions u helpen! Met een breed aanbod aan verschillende kassasystemen zoeken we het geschikte systeem voor uw groot- of kleinhandel. Voor de retail sector is de FirstMag-software een uitstekende keuze. Dit kassasysteem is ontworpen met de detailhandel in gedachten. Dit wil zeggen dat het is uitgerust met verschillende functionaliteiten die het u als retailer makkelijk maken om uw zaak te beheren. Met Eureka Solutions aan uw zijde kiest u zeker het juiste kassasysteem voor uw handelszaak! Wilt u meer informatie of heeft u vragen voor ons? Contacteer ons dan zeker via onze contactpagina!

Bekijk prijslijst Technische specificaties

Waarom FirstMag?

De kassasystemen van het merk FirstMag zijn voorzien van alle functionaliteiten die u helpen uw zaak efficiënt te beheren. Dit gebruiksvriendelijke kassasysteem is speciaal ontworpen voor de retail sector. Het is de ideale oplossing voor de detailhandelaar die een makkelijke manier zoekt om zijn zaak te sturen. Of u nu behoefte heeft aan een eenvoudig kassasysteem of meerdere filialen moet beheren: het kan allemaal. FirstMag biedt iedere retailer een ‘all-in-one’ oplossing qua kassasysteem dankzij de vele functionaliteiten van het systeem. Met dit systeem verbetert u niet alleen de veiligheid van uw onderneming, u kan ook genieten van de volgende functies:

  • Automatisch stockbeheer
  • Beheer van uw omzet per productgroep
  • Klantbeheer
  • Eenvoudige back-ups
  • Waardevolle statistieken over uw handelszaak
  • En nog veel meer!

Zoals u ziet biedt FirstMag u vele voordelen aan. Deze functionaliteiten lijken misschien overweldigend, maar het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en werkt op een intuïtieve wijze. In het kort biedt dit systeem u een simpele manier om uw onderneming in kaart te brengen.

Bekijk prijslijst

FirstMag ontdekken bij Eureka Solutions

Bij Eureka Solutions vindt u een breed scala aan kassasystemen terug. Wij ontwikkelen en ondersteunen dan ook al sinds enkele jaren verschillende kassasoftware systemen op de Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat Eureka Solutions de vaste referentie in winkel kassasystemen is geworden. Ook het FirstMag-systeem houden wij steeds up-to-date. Hierdoor geniet u steeds van de voordelen die geboden worden door moderne technologieën en ontwikkelingen. Heeft u problemen met uw kassasysteem? Dan staat Eureka Solutions telkens voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen rond de werking van onze systemen.

Bekijk prijslijst

Interesse? Neem contact op!

Werkt u in de retail en bent u geïnteresseerd in het FirstMag-kassasysteem? Neem dan contact op met Eureka Solutions! Wij adviseren u graag over de oplossing die bij u past.