Support

Opleidingen

Een cd-rom installeren op een computer vergt slechts enkele klikken met de muis. Het belangrijkste voor ons is dan ook dat u een product heeft dat doet wat u wenst en waar u vlot mee kan werken zodat uw investering snel rendeert.
Eureka Solutions voorziet daarom steeds een opleiding in gebruik van de producten voor u en uw personeel, volledig aangepast aan uw behoeften.

Support

Mocht er na het volgen van een opleiding nog vragen of problemen opduiken, kan u beroep doen op onze support hotline. Deze telefonische bijstand kan u bekomen door het onderschrijven van een support contract. Dit contract geeft u recht op één jaar lang onbeperkte toegang tot onze telefonische support dienst, onze support website met veel gestelde vragen en nuttige tips.
U kiest zelf in welke mate wij tussenbeide komen: tijdens de kantooruren of 7 dagen op 7 van 09:00 uur tot middernacht.

Interventies

In geval van nood zijn afzonderlijke interventies ter plaatse eveneens mogelijk, zelfs indien u geen jaarlijks onderhoudscontract heeft afgesloten.

Meer informatie over support

U kan bij Eureka Solutions een support contract onderschrijven. Dit contract geeft u recht gedurende één jaar op onderstaande zaken:

1 – Telefonische hulp bij technische vragen.

Tijdens de kantooruren (van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 van maandag tot vrijdag) kan U bij ons telefonisch terecht met alle technische vragen. Een uitbreiding is mogelijk voor support tot 24:00 uur en dit 7 dagen op 7.

2 – Korting op nieuwe versies.

Eureka Solutions heeft programma’s die voortdurend verder ontwikkeld worden om actueel te blijven met de wensen van klanten en de vigerende wetgevingen. In geval van een nieuwe versie heeft u recht op 25% korting van het reeds voordelige upgradetarief.

3 – Verlaagd tarief voor technische interventies.

Indien wij toch ter plaatse moeten komen voor opleiding of interventie geniet u van een voorkeurtarief (65 € per uur + verplaatsing ipv 95 €).

Zoals u merkt biedt het onderschrijven van een support contract heel wat voordelen en raden wij U dan ook aan dit vandaag nog te doen.