Een kassa kopen voor de horeca

Wilt u een kassa kopen voor in de horeca? Dan kunnen we u bij Eureka Solutions helpen! Wij bieden u verschillende kassasystemen aan voor diverse types van ondernemingen. Met jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de markt van winkelkassasystemen. Hierdoor kunnen we u helpen om een kassa te kopen voor de horeca die voldoet aan al uw vereisten. Indien u graag meer informatie wilt over ons werk of onze producten, dan kan u steeds contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. Wij helpen u graag verder!

Een gespecialiseerd kassasysteem voor horecazaken

Bij Eureka Solutions wordt een kassa kopen voor de horeca een makkelijke klus. Wij bieden u namelijk het kassasysteem Modullo Easyshop. Dit systeem is specifiek ontworpen met horecazaken in gedachten. Dat wil zeggen dat deze kassamodule aan alle vereisten van een horeca-uitbater voldoet. Modullo Easyshop heeft veel verschillende functionaliteiten die het werk in de horecasector makkelijker maken, waaronder de volgende functies:

  • Tot 99 verschillende bedienden aan te maken;
  • Makkelijke stockbeheer;
  • Beheer van statistieken via iPad, e-mail en een app op afstand;
  • Debiteurenbeheer;
  • En nog veel andere handigheden!

Hoe zit het met de wetgeving rond witte kassa?

Bij Eureka Solutions weten we dat als u een kassa wil kopen voor de horeca, u rekening wilt houden met de wetgeving omtrent de witte kassa. Daarom sluit het kassasysteem Modullo Easyshop met gemak aan op de controlemodule die hiervoor nodig is (de zogenaamde ‘black box’). Eureka Solutions zorgt voor de feilloze communicatie tussen uw kassa en de black box, zodat een wit kassasysteem ontstaat. Hierdoor bent u steeds perfect in orde. Ook beschikken wij over het nodige certificaat van het Ministerie van Financiën omtrent de verkoop van witte kassasystemen. Zo weet u dat wij enkel met gecertificeerde systemen werken.

Meer weten over een kassa kopen voor de horeca? Contacteer ons!

Bent u klaar om een kassa te kopen voor de horeca? Of wilt u graag meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Eureka Solutions. Wij helpen u alle ins en outs te leren van het kassasysteem dat het beste bij uw onderneming past. U kan steeds contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Geïnteresseerd in onze diensten?