Kassasysteem groothandel

Het hebben van een kassasysteem voor een groothandel is verplicht. Alle groothandelaars zijn namelijk bij wet verplicht om een witte kassa te hebben.

Kijkt u er tegenop om over te schakelen naar een nieuw, ingewikkeld kassasysteem voor uw groothandel? Geen paniek, bij Eureka Solutions helpen we u om het kassasysteem voor uw groothandel zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij hebben jaren ervaring in zowel de Belgische, Nederlandse als Luxemburgse markt en zijn dan ook een vaste waarde geworden in de sector van kassasystemen.

Maak uw groothandel efficiënter met een geregistreerd kassasysteem

Wij werken een geregistreerd kassasysteem voor de iPad dat u perfect kan instellen naargelang de behoeften van uw groothandel. Dit kassasysteem geschikt voor een groothandel is niet afhankelijk van een internetconnectie en is op die manier enorm flexibel en zeer eenvoudig in gebruik. Of u nu op locatie bent of op de baan, u kan het overal gebruiken.

Het grote voordeel van zo een kassasysteem voor groothandel is dat al uw verkopen geregisteerd worden en u op die manier een duidelijk overzicht krijgt van de dagontvangsten binnen uw groothandel.

Gebruiksvriendelijke witte kassa

Via de specifieke vormingsmodule leert u snel met het systeem werken. Indien u toch vragen heeft, staan onze specialisten op elk moment voor u klaar om u verder te helpen. We helpen u met het instellen op maat van uw kassasysteem voor uw groothandel. Bij ons dus geen ingewikkeld kassasysteem voor groothandel, maar verregaande service en support!

Neem contact op voor meer informatie

Bent u op zoek naar een geregistreerd kassasysteem voor uw groothandel? Dan kunnen wij u bij Eureka Solutions zeker verder helpen! Voor vragen of meer informatie kan u ons contacteren via info@eurekasolutions.be of op het nummer +32 475 25 84 25. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs om naar uw wensen te luisteren. Wij geven advies advies op maat en hanteren een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Op basis daarvan kunnen we een vrijblijvende offerte opstellen.

Geïnteresseerd in onze diensten?