Geregistreerd kassasysteem

Het geregistreerde kassasysteem, ook wel de ‘witte kassa’ genoemd, is gekend in heel de Belgische horeca. Dit systeem is namelijk sinds 2016 verplicht voor de meeste horecazaken om zwartwerk tegen te gaan. In dit type kassa’s wordt een controlemodule verwerkt, de zogenaamde ‘black box’ voor de horeca. Niet ieder systeem in deze categorie is echter even makkelijk of aangenaam om mee te werken. Gelukkig is er Modullo Easyshop, het geregistreerd kassasysteem van Eureka Solutions. Wij kunnen u helpen deze witte kassa zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Modullo Easyshop maakt gebruik van de iPad en kan volledig gepersonaliseerd worden op maat van uw zaak. Hierdoor kan u werken met een flexibel geregistreerd kassasysteem dat aangenaam is in het gebruik.

Waarom een witte kassa kopen?

Iedere horecazaak in België die een minimale omzet van 25.000 euro realiseert uit de voeding die hij verkoopt, is verplicht om een witte kassa te kopen. Dit geldt zelfs voor zaken waarvan men niet direct verwacht dat ze onder de noemer ‘horeca’ vallen, zoals een bakkerij of koffiezaak. De witte kassa is in de horeca verplicht gemaakt in 2016. Het geregistreerd kassasysteem maakt het runnen van uw restaurant, café of hotel gemakkelijker. Aangezien het systeem namelijk al uw verkopen registreert en opslaat, kan u uw dagontvangsten makkelijk bijhouden. Daarnaast kan een witte kassa in de horeca nog vele andere voordelen leveren, afhankelijk van het systeem dat u kiest.

Met Modullo Easyshop van Eureka Solutions kan u uw geregistreerd kassasysteem bijvoorbeeld geheel vormen naar uw zaak. Zo is het systeem volledig op uw behoeften afgesteld en wordt het nog gemakkelijker in gebruik. Hieronder vindt u enkele functionaliteiten die Eureka Solutions u aanbiedt met Modullo Easyshop:

  • Onbeperkt aantal producten met barcode;
  • De mogelijkheid om statistieken te bekijken op de iPad, e-mail of de app;
  • Verschillende rechten voor verschillende personeelsleden;
  • Beheer van uw stock;
  • Tot wel 99 verschillende bedienden in te voeren;
  • Snel leren werken met het systeem via een vormingsmodule;
  • En nog veel meer!

Neem contact op voor meer informatie!

Heeft u nood aan een nieuw geregistreerd kassasysteem in de horeca? Neem dan contact met ons op! Bij Eureka Solutions helpen we u graag verder. We komen dan ook met plezier bij u langs voor een informerend gesprek. Zo kunnen we erachter komen hoe uw witte kassa eruit moet komen te zien. Natuurlijk stellen we ook een bijhorende offerte voor u op.

Contacteer Eureka Solutions via info@eurekasolutions.be of bel ons op het nummer +32 475 25 84 25. Wij helpen u graag verder met al uw vragen!

Geïnteresseerd in onze diensten?