Kassasysteem horeca

Bent u van plan een kassasysteem voor de horeca te kopen? Het kassasysteem in de horeca moet sinds 2016 verplicht geregistreerd zijn. Met andere woorden: (bijna) alles horecazaken moeten gebruik maken van een zogenaamde ‘witte kassa’. Bij Eureka Solutions weten we dat het lastig kan zijn om verplichte veranderingen door te voeren. Daarnaast zijn we ons ook zeer bewust van het feit dat sommige kassasystemen in de horeca niet aangenaam werken of erg ingewikkeld zijn. Daarom hebben we Modullo Easyshop gecreëerd. Dit is een kassasysteem voor de horeca dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook volledig kan worden gepersonaliseerd op maat van uw zaak. Dit maakt het makkelijk om het kassasysteem voor horeca te implementeren én om ermee te werken. Geen ingewikkelde technologieën dus als u bij Eureka Solutions uw kassasysteem voor de horeca wilt kopen.

Een kassasysteem in de horeca: prijzen en informatie

Er bestaan veel verschillende kassasystemen in de horeca, dus ook de prijzen verschillen. Dit komt door verschillende oorzaken, zoals de functionaliteiten, service en betrouwbaarheid van uw leverancier. Het is zeer belangrijk dat u voor de witte kassa kiest die het beste past bij de behoefte van uw etablissement. Daarnaast raadt Eureka Solutions u aan om goed te letten op het certificaat van de leverancier van uw kassasysteem voor horeca. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Ministerie van Financiën en zorgt dat we de koppeling kunnen maken tussen uw kassasysteem voor horeca en de zwarte doos.

Bij Eureka Solutions kan u bouwen op Modullo Easyshop. Dit gecertificeerd kassasysteem voor horeca maakt gebruik van een iPad en kan aangepast worden naar uw wensen en noden. U heeft geen internetconnectie nodig om gebruik te maken van Modullo Easyshop. Dat wil zeggen dat eventuele storingen in het netwerk u niet tegenhouden om een goede omzet te draaien. Modullo Easyshop zorgt voor flexibiliteit en gebruiksgemak. Dit maakt het makkelijker om u aan de verplichte wetgeving van 2016 te houden. Die stelt namelijk dat alle horecazaken die meer dan 25.000 euro per jaar omzetten met voeding een witte kassa moeten gebruiken.

Gelukkig biedt het geregistreerde kassasysteem voor de horeca veel voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld uw dagontvangsten niet langer zelf bij te houden: dit doet het systeem voor u. Hieronder vindt u enkele functies van Modullo Easyshop die we bij Eureka Solutions hebben ontwikkeld om het makkelijk te maken om uw horecazaak te runnen:

  • Classificering van uw producten in verschillende families;
  • Stockbeheer van uw goederen;
  • Vier verschillende BTW formules mogelijk;
  • Mogelijkheid om statistieken te bekijken via uw iPad, e-mail of via de app;
  • Beheer van de werkuren van uw personeel;
  • Snel leren werken met het systeem via een vormingsmodule;
  • En nog veel meer!

Benieuwd naar een kassasysteem voor de horeca en onze prijzen?

Wilt u meer weten over ons gecertificeerd kassasysteem voor de horeca en de prijzen die u bij ons kan bekomen? Neem dan contact met ons op! Bij Eureka Solutions komen we graag eens bij u langs voor een verkennend gesprek. Daarna maken we steeds een bijhorende offerte voor u op, zodat u meer informatie heeft over uw kassasysteem voor de horeca en onze prijzen.

Neem contact op met Eureka Solutions via info@eurekasolutions.be of bel ons op via het telefoonnummer +32 475 25 84 25. Wij helpen u graag verder met al uw vragen als u van plan bent een kassasysteem voor de horeca te kopen!

Geïnteresseerd in onze diensten?