Kassasysteem Ipad

Een kassasysteem op uw iPad is veel meer dan een kassa

Hoe mobieler u en uw medewerkers in uw zaak zijn, hoe beter. Het is dan ook geen overbodige luxe, en zeker niet verwonderlijk dat ook uw kassasysteem via een iPad werkt. Uw iPad is makkelijk overal mee te nemen, en met de kassa software op uw iPad heeft u alle nodige informatie voor een efficiënt beheer van uw onderneming.

Een totaaloverzicht dankzij het kassasysteem via een iPad

Aan de naam van het systeem zou u kunnen denken dat het over een eenvoudig geregistreerd kassasysteem via iPad gaat. Niets is minder waar. De kassa software voor iPad houdt een volledig geïntegreerd systeem in. De mogelijkheden van dit kassasysteem iPad gaan van stockbeheer, debiteurenbeheer, versturen van kastickets per e-mail, klassificeren van uw producten, tot het beheren van statistieken, boekhoudkundige rapporten en zelfs het beheren en invoeren van aandelen. Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die het kassasysteem iPad te bieden heeft.

Voor wie is dit kassasysteem op de iPad bedoeld?

Zowel de horeca, groothandel als de retail zijn de grootste gebruikers van dit systeem. Voor elk van beide sectoren zijn er specifieke toepassingen in het systeem ingebouwd. Maar zowel het kassasysteem iPad horeca als de software voor retail zijn vooral gebruiksvriendelijk, duidelijk en efficiënt. En zo hoort het ook. Op drukke dagen kunt u zich geen fouten of gesukkel veroorloven. Het bespaart bovendien tijd omdat u niet telkens over en weer moet lopen tussen uw klanten en uw kassa. Een goed werkend kassa software iPad komt uw omzet alleen maar ten goede.

Het kassasysteem op de iPad denkt in uw plaats

Waarschijnlijk is het de jarenlange ervaring van de ontwerpers van dit systeem dat maakt dat dit systeem in uw plaats denkt. Zo kan het bijvoorbeeld ingesteld worden op happy-hour modus of het kan bepaalde zaalplanningen ondersteunen. Zo hoeft u niet telkens na te denken bij elke bestelling of afrekening. Het wordt eenvoudig voor u gedaan door de kassa software voor iPad. Of denk bijvoorbeeld aan speciale kortingen of tijdelijke promoties. U voert dit gewoon eenmalig in in uw systeem en het wordt bij de afrekening telkens toegepast zoals u dat wenst.

Ga mee met uw tijd

Dit kassasysteem op de iPad is het toonbeeld van modern ondernemen. Het werkt snel en efficiënt en is dé centrale informatiepost van uw zaak. Overzicht en controle zijn cruciaal. U weet op elk moment waar uw onderneming aan toe is. Maar dit systeem heeft nog meer in petto. Heeft u bijvoorbeeld klanten die buiten hun betaalkaart ook hun iPhone als betalingsmiddel gebruiken? Dan kunt u gewoon een extra hulpmiddel inschakelen en dit aan uw kassasysteem iPad combineren: de SumUp. Het geeft u alweer meer mogelijkheden en extra ruimte voor uw klanten. Als u beslist om een kassasysteem voor iPad te installeren, vraag dan gerust de mogelijkheden aan onze specialist. Het is bijna volledig mogelijk om het systeem op uw zaak te personaliseren en het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Contacteer ons voor meer informatie!

Geïnteresseerd in onze diensten?